Your Cart

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  +2111119682

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 211.1119682

Coronovirus

Κορωνοϊός – Χρήσιμες Γνώσεις

Ο COVID-19 ή αλλιώς “Κορωνοϊός” είναι σίγουρο πλέον ότι είναι μια πραγματική απειλή. Ανακυρήχθηκε πανδημία απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η πρόληψη και η διατήρηση της ψυχραιμίας είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε μοιράζοντας τις ακόλουθες πληροφορίες:

Γενικές χρήσιμες πληροφορίες

Ένας Iταλός γιατρός που εργάστηκε στο νοσοκομείο Shenzhen στην Κίνα διορίστηκε από την κινεζική κυβέρνηση για να συμμετάσχει στην ομάδα μελέτης του ιού της πνευμονίας του Wuhan ή του Corona-Virus. Έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο συνοψίζεται παρακάτω:

  1. – Εάν σε ένα κρυωμένο άτομο τρέχει η μύτη του και έχει φλέματα, δεν είναι μολυσμένο με τον Κορωνοϊό, επειδή η πνευμονία δίνει ένα ξηρό βήχα χωρίς ρινική καταρροή. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να το εντοπίσετε.
  2. Από την άλλη πλευρά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι ο ιός Wuhan ή  Κορωνοϊός δεν είναι ανθεκτικός στη θερμότητα και πεθαίνει σε θερμοκρασία 26 έως 27 βαθμους Επομένως, πίνετε άφθονο ζεστό νερό όπως τσάι και βότανα. Δεν είναι μια θεραπεία αλλά είναι καλό για το σώμα. Το πόσιμο ζεστό νερό είναι αποτελεσματικό για τη θανάτωση όλων των ιών. Προσπαθήστε να μην πίνετε παγωμένα. Εκθέστε τον εαυτό σας στον ήλιο αν είναι χειμώνας.
  3. – Ο Κορωνοϊός είναι αρκετά μεγάλης έκτασης (το κύτταρο έχει διάμετρο περίπου 400-500 nm), επομένως κάθε κανονική μάσκα (όχι μόνο η μάσκα 3M N95) μπορεί να το φιλτράρει. Ωστόσο, όταν κάποιος μολυσμένος φτερνιστεί μπροστά σας, θα εξαπλωθεί περίπου 3 μέτρα πριν πέσει στο έδαφος. δηλαδή, αιωρείται στον αέρα.
  4. – Όταν ο κορωνοϊός πέσει πάνω σε μεταλλική επιφάνεια, θα ζήσει για τουλάχιστον 12 ώρες. Έτσι θυμηθείτε ότι αν έρθετε σε επαφή με οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια, πλύνετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι.
  5. – Ο ιός μπορεί να παραμείνει ενεργός στους ιστούς για 6-12 ώρες. Το κανονικό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων σκοτώνει τον ιό. Χειμερινά ρούχα που δεν χρειάζονται καθημερινή πλύση θα πρέπει να τοποθετούνται στον ήλιο για να σκοτώσει τον ιό.

Πληροφορίες για τα συμπτώματα της πνευμονίας που προκαλείται από τον ιό Corona:

  • – Πρώτα θα μολύνει τον λαιμό, στη συνέχεια θα αισθανθείτε ένα ξηρό πονόλαιμο που θα διαρκέσει 3 έως 4 ημέρες.
  • – Στη συνέχεια, ο ιός θα συγχωνεύεται με το ρινικό υγρό, θα εισχωρήσει στην τραχεία και θα εισέλθει στους πνεύμονες προκαλώντας πνευμονία του Wuhan. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει 5 έως 6 ημέρες.
  • – Θα ακολουθήσει μια κατάσταση πνευμονίας, υψηλού πυρετού και δυσκολιών στην αναπνοή. Η ρινική συμφόρηση δεν είναι σαν τη φυσιολογική ρινική συμφόρηση. Θα νιώσετε σαν να πνίγεστε στο νερό. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια εάν έχετε αυτό το αίσθημα.

Σχετικά με την πρόληψη:

– Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να μολυνθείτε είναι να μην αγγίζετε τα πράγματα σε δημόσιο χώρο όπως κιγκλιδώματα, λαβές θυρών, λαβές στο λεωφορείο κ.λπ., έτσι πρέπει να πλένετε συχνά τα χέρια σας. Ο ιός μπορεί να ζήσει στα χέρια σας μόνο για 5-10 λεπτά, αλλά πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν σε αυτά τα 5-10 λεπτά, όπως το τρίψιμο των ματιών σας.

– Συνιστάται να κάνετε γαργάρες με Betadine gargle για να εξαλείψετε ή να ελαχιστοποιήσετε τα μικρόβια ενώ βρίσκονται ακόμα στον λαιμό (Η χρήση του Betadine δεν συνίσταται σε άτομα με θυρωειδή, συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό σας). Ίσως ο νέος κορωνοϊός να μην παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης για πολλές ημέρες, οπότε πώς ξέρετε εάν κάποιος μολυνθεί; Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες είναι ότι η περίοδος επώασης μπορεί να είναι έως 28 ημέρες πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα του κορωναϊού. Μέχρι τη στιγμή που ένα άτομο έχει πυρετό / βήχα και πηγαίνει στο νοσοκομείο, οι πνεύμονες μπορεί είναι κατά 50% σε ίνωση και ίσως είναι πολύ αργά.

Οι εμπειρογνώμονες της Ταϊβάν μας δίνουν έναν απλό αυτοέλεγχο που μπορούμε να κάνουμε κάθε πρωί:

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κρατήστε την αναπνοή σας για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα.Εάν το πετύχετε χωρίς βήχα, χωρίς ασφυξία ή κακιά αίσθηση κ.λπ., είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει ίνωση στους πνεύμονες, μια βασική ένδειξη ότι δεν υπάρχει λοίμωξη. Σε κρίσιμες στιγμές, παρακαλούμε να εξετάζεστε κάθε πρωί σε περιβάλλον με καθαρό αέρα. Πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε ότι το στόμα και ο λαιμός μας είναι υγρός, ΠΟΤΕ δεν πρέπει να στεγνώνουν. Πιείτε ελάχιστο νερό κάθε 15 λεπτά. ΓΙΑΤΙ; Ακόμα κι αν ο ιός εισέλθει στο στόμα σας … το πόσιμο νερό ή άλλα υγρά θα τον μεταφέρουν μέσω του οισοφάγου στο στομάχι. Εκεί, τα οξέα του στομάχου θα σκοτώσουν τον Κορωνοϊό. Εάν δεν πίνετε αρκετά νερό τακτικά ο ιός μπορεί να εισέλθει στην τραχεία και να εισέλθει στους πνεύμονες. Κι αυτό θα είναι πολύ επικίνδυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.

Coronovirus

“Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακο σας” ~ Ιπποκράτης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το φαγητό που τρώμε επηρεάζει το σώμα μας. Είναι η δύναμη μας, το καύσιμο μας για να βγάλει πέρα την ημέρα, για να αμυνθεί απο ιούς σαν αυτόν που αντιμετωπίζουμε. Μια σωστή διατροφή που εμπεριέχει βιταμίνες, αντιοξειδωτικά ή προβιωτικά, δυναμώνει το σώμα, το τονώνει και το έχει σε εγρήγορση. Σε αυτό το σημείο αγαπητοί μας συμπολίτες, πρέπει να σας κάνούμε μια ενημέρωση σχετικά με δύο απο τα προιόντα μας:

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΑΡΩΝΙΑ

Αρώνια, ή αλλιώς το βατόμουρο της νιώτης,ένα φρούτο πασίγνωστο για τις ιδιότητες του.Ο καρπός του συγκεκριμένου μούρου εμπεριέχει αντιοξειδωτικές ουσίες, συμπλέγματα βιταμινών και έχει υψηλή συγκέντρωση σε πολυφενόλες. Έρευνες δείχνουν ότι τα οφέλη που έχει η κατανάλωση του είναι πολλαπλά. Είναι γνωστό ότι τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα ή το συκώτι, ενώ παράλληλα ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση. Κλίκ εδώ για περισσότερα

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ
Η S-Αllylcysteine είναι συστατικό του φρέσκου σκόρδου και παράγωγο του αμινοξέος της κυστεΐνης. Πληθώρα ερευνών επιβεβαιώνει την ισχυρή αντιοξειδωτική της ιδιότητα και την προστατευτική της δράση κατά πολλών ασθενειών. Επίσης είναι γνωστή για την προληπτική της δράση έναντι του κοινού κρυολογήματος. Το ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ έχει ισχυρή αντιοξειδωτική ιδιότητα και διπλάσια συγκέντρωση  S-Αllylcysteine σε σχέση με το λευκό σκόρδο. Κλίκ εδώ για περισσότεραΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

Join Waitlist Θα σας ενημερώσουμε με email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο. Παρακαλώ αφήστε μας το mail σας