Your Cart

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  +2111119682

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 211.1119682

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής – Γιορτή γαστρονομίας

 Οι παγκόσμιες ημέρες είναι ιδιαίτερα αγαπητές σε όλους μας. Έτσι όπως υπάρχει η παγκόσμια ημέρα ειρήνης και η παγκόσμια ημέρα αγάπης, υπάρχει και η παγκόσμια ημέρα διατροφής!

Η εταιρεία Γνήσιες Γεύσεις έχει πρωταρχικό στόχο τη στήριξη της υγιεινής διατροφής και του καλού τρόπου ζωής.  Όλα μας τα τρόφιμα είναι 100% φυσικά χωρίς κάποιο πρόσθετο συντηρητικό, που έχει ως αποτέλεσμα την πεντανόστιμη γεύση τους.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται από άγχος, στρες και γρήγορους ρυθμούς. Όλοι έχουμε ξυπνήσει ταραγμένοι από το ξυπνητήρι, τρέχοντας να φτιάξουμε καφέ και ένα υποτυπώδες πρωινό, ώστε να αντεπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας.  Ο καφές είναι ένα αρκετά αγαπητό ρόφημα, έχετε όμως δοκιμάσει να φάτε μία χούφτα ημίξερα Αρώνια για να ξεκινήσει η μέρα σας; Υπάρχει πλέον η δυνατότητα να εμπλουτίσουμε το πρωινό σας με τέτοιο τρόπο, ώστε η μέρα σας να είναι γεμάτη ενέργεια. Βάλτε στη διατροφή σας την Miss Aronia by Γνήσιες Γεύσεις, η οποία θεωρείται το πιο αντιοξειδωτικό μούρο της φύσης. Είναι γνωστό ότι ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση και βοηθά στην καταπολέμηση της υπέρτασης.

Την ίδια στιγμή, είναι κατανοητό ότι μία ισορροπημένη διατροφή που περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενισχύει τον ανθρώπινο οργανισμό. Μία από τις πιο διάσημες παροιμίες της χώρας μας είναι “ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα”. Προσωπικός μας στόχος μας είναι να προωθήσουμε την υγιεινή διατροφή. Γι αυτό το λόγο αποξηραίνουμε ζουμερά μήλα, κάνοντάς τα τραγανά και νόστιμα, για να τα τρώτε με ευχαρίστηση κάθε μέρα! Τα chips μήλου ~ Τhe Olon Series είναι πλέον διαθέσιμα σε κόκκινα και πράσινα μήλα για να ικανοποιεί τόσο τις γλυκιές όσο και τις γλυκόξινες γεύσεις. Δεν περιέχει τίποτα άλλο πέρα από το ίδιο το φρούτο, πλυμένο, κομμένο και αποξηραμένο. Είναι μέσα σε σακουλάκι για να μπορεί να το πάρει όποιος επιθυμεί μαζί του χωρίς να του είναι βάρος στις καθημερινές του δραστηριότητες. Μετατρέψτε εύκολα την ανθυγιεινή συνήθεια του να τσιμπάμε κάτι που καταστρέφει τη καθημερινή μας διατροφή σε μία ευχάριστη και υγιεινή συνήθεια!

Τελειώνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η φροντίδα του σώματός μας και το τι τρώμε είναι καθοριστικής σημασίας για την ποιότητα της ζωής μας. Εμείς, λοιπόν, ώς Γνήσιες Γεύσεις προσπαθούμε να το στηρίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να σας βοηθήσουμε να εμπλουτίσετε το διατροφολόγιό σας με υγιεινά και πεντανόστιμα εδέσματα!

Συνταγή της Εβδομάδας:

Αποξηραμένη Φρουτοσαλάτα:

Παίρνουμε ένα μπολ και βάζουμε:

  • 1 σακουλάκι chips μήλου
  • 100 γρ. τσαμπί σταφυλιού
  • 3 σύκα, κομμένα σε φέτες

Όποιος επιθυμεί πιο γλυκιά γεύση μπορεί να προσθέσει 2 κουταλιές του γλυκού μέλι.

Καλή σας απόλαυση!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

Join Waitlist Θα σας ενημερώσουμε με email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο. Παρακαλώ αφήστε μας το mail σας