Your Cart

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  +2111119682

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 211.1119682

Η “ΓΝΗΣΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ” ΣΤΗ 84Η ΔΕΘ 2019

Υποδεχόμαστε το Σεπτέμβριο με προετοιμασίες για την παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ( ΔΕΘ ) 2019.  Με χαρά, θα σας παρουσιάσουμε τα ανανεωμένα μας OLON τσιπς πράσινο μήλο, την καινούργια συσκευασία αποξηραμένο τσαμπί σταφύλι καθώς και τις σκόνες φρούτων μας! Όλα αυτά το χρονικό διάστημα 7/09 – 15/09 στην 84η διοργάνωση της ΔΕΘ.

Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χώρας, καθώς και των Βαλκανίων.  Χρονολογείται από το 1926 και έχει επισκεψιμότητα πάνω από 200.000 άτομα.  Παρουσιάζει επιχειρήσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα και αυθεντικότητα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξει την οικονομία της χώρας και να διευρύνει την αγορά. Θα είναι η ιδανική ευκαιρία να παρουσιάσουμε την προσέγγιση και την ιδεολογία της εταιρείας μας μέσω των προϊόντων μας.  Μέσω της σύγχρονης βιολογικής αποξήρανσης παράγουμε τρόφιμα με σεβασμό στην παράδοση και σύμμαχό μας την τεχνολογία.

Έλα και εσύ να πάρεις ενέργεια με τη γευστική δοκιμή των olon chips green apple και να δεις από κοντά την ανανεωμένη τους συσκευασία. Την ίδια στιγμή θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με το φυσικά αποξηραμένο μαύρο σκόρδο, σε μορφή σκόνης, καθώς και ολόκληρων βολβών, που χαρακτηρίζεται από έντονη μυρωδιά και όχι δυσοσμία στο στόμα. Φυσικά δεν μπορεί να παραληφθεί το ολόκληρο τσαμπί αποξηραμένου σταφυλιού, το οποίο είναι έτοιμο να συνοδεύσει ποικίλα plateau τυριών και αλλαντικών, με στόχο να κλέψει τις εντυπώσεις. Τέλος, εμάς θα μπορείτε να μας συναντήσετε στο περίπτερο 02 stand 09 που θα βρίσκεται στο Ισόγειο. Όλη η διοργάνωση θα λάβει χώρα Εγνατία 154, 54636 Θεσσαλονίκη.  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτήτε το επίσημο site της διοργάνωσης, https://www.thessalonikifair.gr/

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

Join Waitlist Θα σας ενημερώσουμε με email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο. Παρακαλώ αφήστε μας το mail σας