Your Cart

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  +2111119682

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 211.1119682

συνοδευτικά για κρασί

Συνοδευτικά για κρασί – Οι 3+1 τοπ επιλογές σας

Συνοδευτικά για κρασί, τα σνακ που έρχονται να ολοκληρώσουν ιδανικά την απόλαυσή του. Το κρασί αποτελεί πάντα την πρώτη μας επιλογή για τις γιορτές, τις συναντήσεις με τους φίλους μας στο σπίτι, αλλά και τις προσωπικές μας στιγμές χαλάρωσης. Ωστόσο, ο οίνος, ανάλογα με τον τύπο του, πρέπει να συνοδεύεται και με τα κατάλληλα εδέσματα, έτσι ώστε να οδηγεί σε μία απόλυτα ευχάριστη και ισορροπημένη γευστική εμπειρία. Ποια είναι όμως τα ιδανικά που θα ταιριάξουν τέλεια στα κρασιά, αλλά και τις γεύσεις μας; Ανακαλύψτε τα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

1) Τυρί μαζί με Βιολογικό Ημίξερο Βασιλικό Σύκο
Ανάμεσα στα πιο συνηθισμένα συνοδευτικά για κρασί συμπεριλαμβάνεται το τυρί. Ως γενικό κανόνα, σημειώστε ότι όσο πιο έντονη είναι η γεύση του κρασιού, άλλο τόσο πρέπει να είναι και του τυριού που θα επιλέξετε.

  • Για κόκκινα ξηρά κρασιά προτιμήστε σκληρά τυριά όπως κεφαλογραβιέρα και παρμεζάνα. Έτσι, η γεύση τους δε θα χαθεί από την ένταση του κρασιού
  • Για ροζέ και λευκά ξηρά κρασιά επιλέξτε λευκά τυριά όπως η μυζήθρα, το μανούρι και το ανθότυρο, λόγω της πιο ήπιας γεύσης τους
  • Για γλυκά και ημίγλυκα κρασιά σας προτείνουμε μπλε τυρί, το οποίο και θα ισορροπήσει αριστοτεχνικά τη γλυκύτητά τους στον ουρανίσκο.

Σε κάθε περίπτωση, μην το «παρακάνετε» με την ποσότητα των τυριών, καθώς όχι μόνο δε θα σας χορτάσουν, αλλά και θα σας «γεμίσουν» με άσκοπες θερμίδες και λιπαρά. Συνοδεύστε τα ιδανικά με αποξηραμένα φρούτα. Η πρότασή μας είναι το Βιολογικό Ημίξερο Βασιλικό Σύκο της Genuine Tastes που θα σας χαρίσει μια γευστική αίσθηση δροσιάς μετά την λιπαρότητα των τυριών.

Δείτε το καλάθι “Αποξηραμένα Φρούτα Gigabox” 

New Years Resolution

2) Αλλαντικά μαζί με Βιολογική Ημίξερη Tομάτα
Άλλη μία αξιόλογη πρόταση σε συνοδευτικά για κρασιά είναι και τα αλλαντικά. Στην περίπτωσή τους ισχύει επίσης ό,τι όσο πιο δυνατή είναι η γεύση του κρασιού, άλλο τόσο πρέπει να είναι και των αλλαντικών που το συνοδεύουν.

  • Για κόκκινα ξηρά κρασιά προτιμήστε αλλαντικά με στιβαρές γεύσεις όπως λούντζα, χοιρομέρι, πατέ από συκώτι, ή λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • Για ροζέ και λευκά ξηρά κρασιά σας προτείνουμε μορταδέλα ή πιπεράτο ζαμπόν
  • Για γλυκά και ημίγλυκα κρασιά επιλέξτε αλλαντικά με πιο ουδέτερη γεύση όπως η γαλοπούλα.

Στην πιατέλα με τα αλλαντικά σας μπορείτε να προσθέσετε επίσης Βιολογική Ημίξερη Tομάτα της Genuine Tastes, μία μεσογειακή νότα που θα τους χαρίσει έξτρα γεύση.

Το Combo Box “Ένα καλάθι Γνήσιες Γεύσεις” σας περιέχει την Βιολογική Ημίξερη Τομάτα μας

3)  Ξηροί καρποί μαζί με αποξηραμένη σταφίδα ή σταφύλι
Από τις προτάσεις σε συνοδευτικά για κρασιά δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι ξηροί καρποί. Πρόκειται για μία από τις πιο ωφέλιμε τροφές, πλούσιες σε διατροφική αξία.

  • Για κόκκινα ξηρά κρασιά, γλυκά και ημίγλυκα προτιμήστε αλατισμένους ξηρούς καρπούς και ισορροπήστε τους με την αυθεντική Κορινθιακή Σταφίδα Σουλτανίνα, η οποία ταιριάζει και με τυριά.
  • Για ροζέ και λευκά ξηρά κρασιά προτείνουμε να συνδυάσετε ανάλατους και μη επεξεργασμένους ή καραμελωμένους ξηρούς καρπούς μαζί με ένα Τσαμπί Αποξηραμένου Σταφυλιού για ελαφριά γλυκιά γεύση.

+1) Τσιπς Μήλου
Στην Ελλάδα, όταν μιλάμε για τσιπς, εννοούμε τα πατατάκια. Όμως, τα τσιπς πατάτας δεν αποτελούν μία προτεινόμενη επιλογή σε συνοδευτικά για κρασί, καθώς δεν έχουν κανένα θρεπτικό όφελος, ενώ είναι πλούσια σε θερμίδες. Αντίθετα, τα τσιπς μήλου είναι ένα super υγιεινό σνακ χωρίς θερμίδες, συντηρητικά, ζάχαρη ή αλάτι, με αυθεντική και τραγανή γεύση που κάνει την διαφορά.

  • Για κόκκινα ξηρά κρασιά, γλυκά ή ημίγλυκα μπορείτε να επιλέξετε τσιπς κόκκινου μήλου της Genuine Tastes σε XL μέγεθος για μέγιστη απόλαυση
  • Για ροζέ και λευκά ξηρά κρασιά προτείνουμε τσιπς πράσινου μήλου της Genuine Tastes, πάλι σε XL μέγεθος. Σε σύγκριση με τα τσιπς κόκκινου μήλου είναι πιο γλυκόξινα.

Δείτε την προσφορά 5τμχ τσιπς μήλου εδώ

Τσιπς Κόκκινο Μήλο 5 Τεμάχια

Για μέγιστη απόλαυση, τοποθετήστε τα τσιπς μήλου στην κατάψυξη για 3 έως 4 λεπτά πριν την κατανάλωσή τους μαζί με το κρασί σας.

Τα καλύτερα συνοδευτικά για κρασιά είναι τα αποξηραμένα φρούτα!
Αποξηραμένα φρούτα μαζί με τυριά, αλλαντικά ή ξηρούς καρπούς; Ή μήπως μόνα τους; Αν αναζητάτε τα πιο υγιεινά και ποιοτικά συνοδευτικά για κρασί, τότε οι προτάσεις της Genuine Tastes είναι η επιλογή σας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 με έδρα το Κιάτο Κορινθίας και ειδικεύεται στη βιολογική αποξήρανση φρούτων και λαχανικών προσφέροντας τα πιο ποιοτικά αποξηραμένα γεωργικά προϊόντα:
Χωρίς χημικά πρόσθετα
Με αναλλοίωτη τη γνήσια γεύση τους
Χρόνο ζωής τουλάχιστον 12 μήνες μετά την παρασκευή τους.
Κάντε τώρα τις παραγγελίες σας online μέσα από το www.genuinetastes.com ή επισκεφθείτε το κοντινότερό σας συνεργαζόμενο κατάστημα και… «καλή σας απόλαυση»!

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Συνοδευτικά για κρασί: Οι 3+1 top επιλογές σας»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο blog της Genuine Taste.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

Join Waitlist Θα σας ενημερώσουμε με email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο. Παρακαλώ αφήστε μας το mail σας