Your Cart

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  +2111119682

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 211.1119682

Valentines Day

Αγίου Βαλεντίνου – Γιορτάστε με το πιο ερωτικό πλατώ τυριών!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα μπορούσε να  μας αφήσει αδιάφορους εδώ στις “Γνήσιες Γεύσεις”. Η ημέρα που κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα, ο ερωτισμός και το χαμόγελο. Το σημερινό άρθρο είναι ένας γευστικός συνδιασμός για να εντυπωσιάσεις τον Βαλεντίνο σου!

Βασικό συστατικό για να πάνε όλα καλά, να χαλαρώσετε μετά απο μια κουραστική μέρα στη δουλειά  και να αποφορτιστείτε είναι ένα ποτηράκι κρασί! Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, σερβίρετε ένα λευκό ή ροζέ κρασί κατα προτίμηση, το οποίο θα συνοδεύει ένα εντυπωσιακό πλατώ από εδέσματα των Γνήσιες Γεύσεις! Ο ουρανίσκος θα ξεκινά το γαστρονομικό ταξίδι με γεύσεις αλμυρές, που θα αποτελούνται από μία ποικιλία τυριών συνοδευόμενα από βιολογικό μαύρο σκόρδο. Στη συνέχεια θ΄απογειώνεται  με γλυκιές αποξηραμένες γεύσεις, οι οποίες θα προέρχονται από ημίξερα βιολογικά σύκα, αποξηραμένο τσαμπί σταφυλιού και τσιπς μήλου!

 

ΠΛΑΤΩ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Υλικά:

  1. Μία συσκευασία αποξηραμένου τσαμπι σταφυλιού
  2. Ένα εξάγωνο κουτί βιολογικό μαύρο σκόρδο
  3. Μία συσκευασία βιολογικού ημίξερου σύκου
  4. Ένα σακουλάκι κόκκινου και ένα σακουλάκι πράσινου τσιπς μήλου
  5. Ένα λευκό κρασί της αρέσκειας σας. Σας προτείνουμε το “ERGON” Λαντίδης
  6. Μια μαρμελάδα ή chatney της αρεσκειάς σας

Εκτέλεση:

Σε μία πιατέλα, στρογγυλή κατα προτίμηση, στολίστε την περιμετρικά με κομμάτια απο σύκα και τσιπς μήλου. Έπειτα, κόψτε σε μικρά κυβάκια  παλαιωμένη γραβιέρα Κρήτης, ένα κομμάτι καπνιστό μετσοβόνε και λίγο μπλε τυρί. Ανάμεσά τους βάλτε σκελίδες μαύρου σκόρδου για έξτρα καπνιστή γεύση και άρωμα. Σε ένα μπολάκι βάλτε την μαρμελάδα σας που θα βουτάτε το τυράκι μέσα! Πρωταγωνιστικό ρόλο θα σας προτείναμε να παίζει το τσαμπί αποξηραμένου σταφυλιού, στο κέντρο της πιατέλας, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις!

Ας θυμηθούμε λοιπόν, τα χαρακτηριστικά τους που τα ξεχωρίζουν από τα άλλα.

Βιολογικό ημίξερο σύκο: Το βιολογικό ημίξερο σύκο Γνήσιες Γεύσεις είναι Κορινθιακής καταγωγής και βιοδυναμικής καλλιέργειας. Χάρη στην καινούρια τεχνοτροπία του παραμένει ζουμερό , αν και αποξηραμένο χωρίς καμία χημική διεργασία. Διατηρεί μεγαλύτερο ποσοστό υγρασίας από τα συνηθισμένα της αγοράς και η γεύση του, καθώς και το άρωμά του είναι πιο ζωντανά. Η διαφορά του είναι ότι τα συναντάμε ολόκληρα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που συνήθως είναι κομμένα στη μέση και αποξηραμένα στον ήλιο.

Chips μήλου: Ένα ολόκληρο μήλο, κομμένο σαν ανεμοστρόβιλο, τραγανό και πεντανόστιμο. Φτιαγμένο από 100% ζουμερό ελληνικό μήλο, τα αποξηραμένα τσιπς πράσινου και κόκκινου μήλου, αναδύουν ξεκάθαρα την αυθεντική τους γεύση. Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, ενισχυτικά γεύσεις ή τηγανισμένα που μπορεί να έχετε συναντήσει ξανά. Αρματωμένα με συμπυκνωμένη γεύση μήλου, είναι έτοιμα να σαγηνέψουν από την πρώτη δαγκωνιά.

Τσαμπί σταφυλιού: Αυτά τα Κορινθιακά τσαμπιά Σουλτανίνας είναι κομμένα στο ζενίθ της ωρίμανσης τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο φουσκωμένα με περισσότερη σάρκα και πιο γλυκά από τις συνηθισμένες σταφίδες. Χωρίς πρόσθετα, πετύχαμε να κρατήσουμε το φρούτο σε ημίξερη μορφή, όσο είναι ακόμα ζωντανό και ζουμερό.

Πριν το γλυκό μήπως να πειραματιστείς με κάτι πιο πικάντικο;

Βιολογικό μαύρο σκόρδο: Είναι το καινούριο trend της μοντέρνας μαγειρικής, η σκοτείνη υπερτροφή. Το βιολογικό “καραμελωμένο” μαύρο σκόρδο, έχει υποβληθεί σε μία ιδιαίτερη τρίμηνη ξήρανση, χωρίς κανένα πρόσθετο. Όταν θα το καταναλώσει κάποιος θα καταλάβει ότι το μεγαλύτερος μέρος της έντονης γεύσης και μυρώδιας του αφαιρείται.

Καλή σας απόλαυση!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

Join Waitlist Θα σας ενημερώσουμε με email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο. Παρακαλώ αφήστε μας το mail σας