Your Cart

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  +2111119682

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 211.1119682

Η νέα παρτίδα ανάλατες αποξηραμένες ελιές Γνήσιες Γεύσεις είναι διαθέσιμη!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε οι ελιές Θρούμπες από το πανέμορφο νησί της Θάσου που κάθε χρόνο μεταποιούμε είναι και πάλι διαθέσιμες! Αυτές οι ελιές έχουν συλλεχθεί προσεκτικά και έχουν ωριμάσει μέσα στους εξειδικευμένους ξηραντήρες μας για να διατηρήσουν όλη τη φυσική τους γεύση και τα θρεπτικά τους συστατικά. Καθώς είναι εποχιακό προιόν, κάθε χρόνο παράγονται συγκεκριμένα τεμάχια, οπότε βιαστείτε!

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά αυτών των ελιών είναι ότι είναι ανάλατες και χωρίς να έχουν μπε σε άλμη, επιτρέποντάς τους να διατηρήσουν όλες τις ευεργετικές πολυφαινόλες τους, μια ομάδα φυσικών χημικών ουσιών που οι οποίες είναι γνωστό ότι έχουν αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Αυτές οι ελιές είναι ιδανικές για όσους αναζητούν μια υγιεινή επιλογή σνακ ή για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα μοναδικό και νόστιμο συστατικό στη μαγειρική τους. Έχουν πλούσια υφή και λεπτή, φρουτώδη γεύση ελιάς που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Εκτός από υγιεινές και νόστιμες, αυτές οι ελιές είναι επίσης απίστευτα ευέλικτες. Μπορείτε να τις απολαύσετε μόνες τους ως σνακ, να τις χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες, σάντουιτς, πιάτα ζυμαρικών και πολλά άλλα.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δέσμευσή μας να προμηθεύουμε τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά και είμαστε σίγουροι ότι θα γευτείτε τη διαφορά στις Αποξηραμένες ανάλατες ελιές που παράγουμε. 

Παραγγείλτε τες σήμερα και βιώστε την αυθεντική γεύση Μεσογείου που θα σας μείνει αξέχαστη!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

Join Waitlist Θα σας ενημερώσουμε με email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο. Παρακαλώ αφήστε μας το mail σας